Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Sharia in Canada

 Post Reply Post Reply Pagina  <12
Schrijver
pietjepuk Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 08 juli 2005
Locatie: Belgie
Online status: Offline
Berichten: 642
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote pietjepuk Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: Sharia in Canada
    Geplaatst op: 17 september 2005 om 06:08

Fijn dat je me zegt dat Canada in Noord Amerika ligt. Weer wat geleerd.

Je stelt terecht dat je verhaal nogal utopisch klinkt. Anderzijds is het goed dat de mens nog idealen heeft.

Je stelt dat de soevereiniteit bij God ligt. Ben ik helemaal met je eens. Maar puur praktisch kun je niet zo heel veel met deze uitspraak. Veel wetten in het westen vinden hun oorsprong in het christendom. Maar, het is niet God die de wetten maakt en er uitvoering aan geeft. En dan kom je op het punt waar het mis gaat. De mens bemoeit zich met de uitvoering van Gods wetten. (ik vind wel dat we dit moeten doen, maar als mensheid schieten we, lijkt het, altijd tekort)

De scheiding tussen kerk en staat zit vooral in het gegeven dat de gerechtelijke macht gescheiden is van de politieke macht. En dat is juist. De gerechtelijke macht dient volledig onafhankelijk te zijn en bijna klinisch toe moeten passen hetgeen door de wetgevende macht is aagedragen. Het woord 'onafhankelijk ' is van wezenlijk belang.

Als de islam, (of welk geloof of overtuiging ook) geen scheiding der machten kent, dan bestaat altijd het gevaar van corruptie, machtsverstrengeling, etc.

Ik denk dat het praktisch niet haalbaar is om een puur islamitische staat vredelievend te houden.

Klaag ik hier de islam aan? Nee. Ik klaag de mensheid in zijn zwaktes aan.

Neem trouwens van de markt wat appels voor me mee. Fuji appels graag.

salaam

Terug naar boven
islam Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 09 oktober 2003
Locatie: Belgie
Online status: Offline
Berichten: 2554
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote islam Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 17 september 2005 om 17:07
In eerste instantie geplaatst door malikah

kimmie je hebt geen poot om op te staan. heb je die wel, dan zullen ze alle 4 worden gebroken.

en gefeliciteerd, je behoord tot je eigen groep niet k3 maar k4.

wat ga je zeggen wanneer je de hel voor je ziet? o jammer had ik nou maar gewoon gevolgt wat mij met liefde geadviseerd werd, en waarom heb ikniet geluisterd naar de waarheid terweil ik er al 2 jaar met mn neus boven op zit?

a jah dan ga ik toch lekker branden. wat maakt het uit, ik zal voort eerst in mn 2e leven zo bruin zijn als ik altijd al heb gewilt.

itakillah!

Gelieve mij niet te verwisselen met je spiegelbeeld

Met of zonder godsdienst zouden er goede mensen zijn die goede dingen doen en slechte mensen die slechte dingen doen. Maar om goede mensen slechte dingen te laten doen, heb je godsdienst nodig.
Terug naar boven
islam Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 09 oktober 2003
Locatie: Belgie
Online status: Offline
Berichten: 2554
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote islam Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 17 september 2005 om 17:11
En bedankt voor de reacties Malcolm en Yassira!
Met of zonder godsdienst zouden er goede mensen zijn die goede dingen doen en slechte mensen die slechte dingen doen. Maar om goede mensen slechte dingen te laten doen, heb je godsdienst nodig.
Terug naar boven
pietjepuk Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 08 juli 2005
Locatie: Belgie
Online status: Offline
Berichten: 642
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote pietjepuk Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 19 september 2005 om 04:15
In eerste instantie geplaatst door jiyuu

Wat een onzin Kimmie. Sorry hoor maar je kan nu wel weer voor de miljoenste keer van alles zitten opnoemen, maar zonder bewijzen heb je nog steeds niets. De belangrijkste bewijzen dat de sharia niet werkt is geleverd door Iran en Afganistan. Uit deze landen is een stroom van plotiete vluchtelingen gekomen.

Als de Shariah werkelijk onrechtvaardig zou zijn, voor wie dan ook, dan was ik de eerste die het geloof al lang had verlaten. Negen jaar geleden heb ik zelf de beslissing genomen om moslim te worden. Nog dagelijks ben ik bezig met studie. Tot de dag van vandaag ben ik nog steeds niets onrechtvaardigs tegengekomen. Maar de Koran is een boek, theorie. Jij gaat voorbij aan de natuur van de mens. Al die valse en negatieve propaganda en het napraten van de media is pure onwetendheid, soms huichelarij en zelfs pesterij. Als iemand blind is voor moslimmisdaden ben jij het. Jij gilt en schreeut alleen over de fouten van het Westen. Het is jou totaal vreemd de hand in eigen boezem te steken.

Wat is het bij jou?

Een dhimmie onder de Islam heeft nog meer rechten dan een Marokkaan nu in Nederland of Belgie. Weer pure theorie. Wil jij een vergelijk maken tussen moslims hier en christenen in het Midden Oosten? Wil ik graag een boom over opzetten. Maar ik geef je de kans om met een Koranvers te komen waaruit blijkt dat je gelijk hebt. Het communisme was in theorie ook geweldig.( 20.000.000 doden onder Stalin) Het rode boekje van Mao Tse Toeng ook. ( 30.000.000 doden onder de culturele revoltie) Mein Kampf van Hitler, 35.000.000 doden.

Jij komt ook met een boek, maar vergeet konsekwent de mens en haar praktische invulling.

En kom ook met je bewijs dat anders gelovigen slecht af zijn onder de Shariah. (Iran en Afganistan onder de taliban) Kom jij eens met een bewijs waar het wel slaagt. Bestaat niet. Kom nu niet met een voorbeeld van eeuwen geleden, de tijden zijn veranderd.
Bewijs waar staat dat vrouwen slecht moeten worden behandeld.
En kom maar op met de rest van je bewijzen van al je beschuldigingen aan het adres van de Islam. Voor de zoveelste keer, niet de islam is het probleem, de mensheid, inclusief moslims.


Dit keer zal ik voor eens en altijd met al jouw leugens en valse propaganda afrekenen.

En weer die dreigende toonzetting van een moslim die predikt dat de islam vrede is.

Terug naar boven
Malcolm X Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 02 november 2004
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 992
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Malcolm X Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 19 september 2005 om 06:01
Salaam Aleikum,

PIETJEPUK als reactie op JIYUU
(om te zien waarop hij reageerde moet je de betreffende post bekijken)

De belangrijkste bewijzen dat de sharia niet werkt is geleverd door Iran en Afganistan. Uit deze landen is een stroom van plotiete vluchtelingen gekomen.

Een belangrijke bewijs dat je totaal geen inzicht hebt in de sharia is de hierbovenstaande steling. Namelijk dat Iran en Afghanistan als voorbeelden kunnen worden gezien als landen die de sharia volledig ingevoerd hebben. De politieke vluchtelingen uit deze landen zijn veroorzaakt door de regimes, en niet door de al dan niet onvolledig toegepaste sharia wetten. Lijkt me nogal logisch als je de politieke situatie daar volgt. Althans dat neem ik aangezien je er uitspraken over doet .

Maar de Koran is een boek, theorie. Jij gaat voorbij aan de natuur van de mens.

De edele Quran is geen theorie, het is het woord van Allah swt. En hier noem je de natuur van de mens, maar zodra mens iets afschuwelijks begaat dan ontken je dat mens daar deel aan heeft doordat je op religie de schuld
gaat afschuiven. Nogal hypocriet niet? De edele Quran is er, als er mensen zijn die hier misbruik van willen maken dan is dit aan deze "mensen" te wijten en niet aan de edele Quran. Een stukje logisch redeneren heet dat ;)

    
Als iemand blind is voor moslimmisdaden ben jij het. Jij gilt en schreeut alleen over de fouten van het Westen. Het is jou totaal vreemd de hand in eigen boezem te steken.

Waarom zou hij de hand in eigen boezem steken als hij burger is van dit land? Of is het zo dat jij door eigen korzichtigheid hem niet vanwege zijn religie als medeburger beschouwd?
Het feit alleen al dat je spreekt van moslimmisdaden zegt al zoveel over jouw denkwijze en de mentale toestand waarin je verkeerd als het om moslims gaat, dat ik sterk betwijfel of het niet drogredenen zijn waarom je van islaammail lid bent geworden.
Een misdaad is niet gebonden aan ethniciteit of religie, zodra je dat geloofd of begint te denken ben je in feite niet beter dan de nationaal socialisten die op eenzelfde wijze over joodse misdaden dachten ;).



Weer pure theorie. Wil jij een vergelijk maken tussen moslims hier en christenen in het Midden Oosten? Wil ik graag een boom over opzetten.

Wie zegt dat het midden oosten te vergelijken is met het westen? Het westen pretendeert een vrije democratie te zijn, waar elk mens gelijk is en dezelfde rechten heeft. Het midden oosten zit vol met landen dat geregeerd wordt door gewetenloze dictators en waarbij het volk veel minder rechten geniet. En hierbij kun je ook Israel toe rekenen, aangezien arabische israeli�s, afrikaanse joden en russische joden niet echt gelijk zijn aan het echte joodse volk ;).


Het communisme was in theorie ook geweldig.( 20.000.000 doden onder Stalin)�Het rode boekje van Mao Tse Toeng ook. ( 30.000.000 doden onder de culturele revoltie) Mein Kampf van Hitler, 35.000.000 doden.

Vreemd dat je allemaal atheisten noemt die gruwelijke misdaden hebben gepleegd. Boeken waarvan de inhoud bedacht is door mensen zijn in geen verhouding te vergelijken met de edele Quran waarvan de inhoud van God afkomstig is. En ook nogal beledigend te noemen naar mijn idee, aangezien je hier insinueert dat de Quran te vergelijken is met de ideen van stalin, hitler of mao zedong. Maar je hebt sinds je aantreden op dit forum al bewezen niet echt op een respectvolle wijze te kunnen debatteren, dus echt verbaasd ben ik niet.


Iran en Afganistan onder de taliban) Kom jij eens met een bewijs waar het wel slaagt. Bestaat niet. Kom nu niet met een voorbeeld van eeuwen geleden, de tijden zijn veranderd.

Maleisie is een van de landen waar de sharia voor het grootste deel is ingevoerd. Ook al is het niet volledig, is het toch een land waaraan landen uit het midden oosten voorbeeld aan kunnen nemen.

Voor de zoveelste keer, niet de islam is het probleem, de mensheid, inclusief moslims.

Vreemd aangezien je het over moslimmisdaden hebt en de Quran te vergelijken weet met Mein Kampf. Bespeur ik hier weer onconsistentie of is het gewoon hypocrisie (of zoals de woordenboek het uitlegt "schijnheiligheid", "huichelachtig")


Salaam Aleikum,

Malcolm X
Terug naar boven
pietjepuk Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 08 juli 2005
Locatie: Belgie
Online status: Offline
Berichten: 642
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote pietjepuk Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 19 september 2005 om 13:22

In eerste instantie geplaatst door Malcolm X

Salaam Aleikum,

PIETJEPUK als reactie op JIYUU
(om te zien waarop hij reageerde moet je de betreffende post bekijken)

De belangrijkste bewijzen dat de sharia niet werkt is geleverd door Iran en Afganistan. Uit deze landen is een stroom van plotiete vluchtelingen gekomen.

Een belangrijke bewijs dat je totaal geen inzicht hebt in de sharia is de hierbovenstaande steling. Namelijk dat Iran en Afghanistan als voorbeelden kunnen worden gezien als landen die de sharia volledig ingevoerd hebben. Als ik het goed begrijp is nu het excuus dat de sharia niet volledig is ingevoerd. Nogal dubieuze opvatting.Ligt het nu aan het gegeven dat de sharia niet volledig is ingevoerd.De politieke vluchtelingen uit deze landen zijn veroorzaakt door de regimes, en niet door de al dan niet onvolledig toegepaste sharia wetten. Lijkt me nogal logisch als je de politieke situatie daar volgt. Althans dat neem ik aangezien je er uitspraken over doet . Regimes die de koran als basis van hun maatschappij hanteren.

Maar de Koran is een boek, theorie. Jij gaat voorbij aan de natuur van de mens.

De edele Quran is geen theorie, het is het woord van Allah swt.Het blijft een boek. En hier noem je de natuur van de mens, maar zodra mens iets afschuwelijks begaat dan ontken je dat mens daar deel aan heeft doordat je op religie de schuld
gaat afschuiven. Nogal hypocriet niet? De edele Quran is er, als er mensen zijn die hier misbruik van willen maken dan is dit aan deze "mensen" te wijten en niet aan de edele Quran. Een stukje logisch redeneren heet dat ;)
Je kunt me niet betrappen op het gegeven dat ik de islam beschuldig. Ik beschuldig konsekwent de mensheid, inclusief de moslims. Dat mensen fouten maken is inderdaad niet te wijten aan de koran.
    
Als iemand blind is voor moslimmisdaden ben jij het. Jij gilt en schreeut alleen over de fouten van het Westen. Het is jou totaal vreemd de hand in eigen boezem te steken.

Waarom zou hij de hand in eigen boezem steken als hij burger is van dit land? Nu is jijuu opeens weer nederlkander? Hij geeft alleen maar af op het vrije westen. Hij veracht de westerse manier van leven. Hij voelt zich in de eerste en laatste plaats moslim, beslist geen nederlander Of is het zo dat jij door eigen korzichtigheid hem niet vanwege zijn religie als medeburger beschouwd?
Het feit alleen al dat je spreekt van moslimmisdaden zegt al zoveel over jouw denkwijze en de mentale toestand waarin je verkeerd als het om moslims gaat, dat ik sterk betwijfel of het niet drogredenen zijn waarom je van islaammail lid bent geworden.
Een misdaad is niet gebonden aan ethniciteit of religie, zodra je dat geloofd of begint te denken ben je in feite niet beter dan de nationaal socialisten die op eenzelfde wijze over joodse misdaden dachten ;).

Ik stel nergens dat misdaad gebonden is aan etniciteit. Dat is jouw vreemde conclusie die nergens op gebaseerd is.

Weer pure theorie. Wil jij een vergelijk maken tussen moslims hier en christenen in het Midden Oosten? Wil ik graag een boom over opzetten.

Wie zegt dat het midden oosten te vergelijken is met het westen? Het westen pretendeert een vrije democratie te zijn, waar elk mens gelijk is en dezelfde rechten heeft. Het midden oosten zit vol met landen dat geregeerd wordt door gewetenloze dictators en waarbij het volk veel minder rechten geniet. En wat doen jullie hieraan? Er wordt hier vaak gebralt dat de amerikanan en de israeliers dood moeten. Dat noem ik pas stupiditeit. Het enige wat ik aangeef is de hypocrsie van een aantal moslims op deze site. En hierbij kun je ook Israel toe rekenen, aangezien arabische israeli�s, afrikaanse joden en russische joden niet echt gelijk zijn aan het echte joodse volk ;).


Het communisme was in theorie ook geweldig.( 20.000.000 doden onder Stalin) Het rode boekje van Mao Tse Toeng ook. ( 30.000.000 doden onder de culturele revoltie) Mein Kampf van Hitler, 35.000.000 doden.

Vreemd dat je allemaal atheisten noemt die gruwelijke misdaden hebben gepleegd. Boeken waarvan de inhoud bedacht is door mensen zijn in geen verhouding te vergelijken met de edele Quran waarvan de inhoud van God afkomstig is. En ook nogal beledigend te noemen naar mijn idee, aangezien je hier insinueert dat de Quran te vergelijken is met de ideen van stalin, hitler of mao zedong. Maar je hebt sinds je aantreden op dit forum al bewezen niet echt op een respectvolle wijze te kunnen debatteren, dus echt verbaasd ben ik niet.
Je probeert me woorden in de mond te leggen die ik niet gezegd heb. Maar, ik zal nogmaals uitleggen wat ik bedoel. Zou fijn zijn dat je dat onthoud.

De mens die denkt de waarheid te kennen zal vervallen tot onmens. De vergelijkingen die ik maak zijn vergelijkingen tussen landen waar gedacht wordt dat er slechts 1 waarheid is. In die lijn noemde ik Rusland, China, maar ook Iran en Afganistan.  Niet ik insinueert, dat is wat jij doet. Lees mijnm teksten eens goed!!

Iran en Afganistan onder de taliban) Kom jij eens met een bewijs waar het wel slaagt. Bestaat niet. Kom nu niet met een voorbeeld van eeuwen geleden, de tijden zijn veranderd.

Maleisie is een van de landen waar de sharia voor het grootste deel is ingevoerd. Ook al is het niet volledig, is het toch een land waaraan landen uit het midden oosten voorbeeld aan kunnen nemen.
Ik wijs je even op het laatste rapport van Amnestie International.


Voor de zoveelste keer, niet de islam is het probleem, de mensheid, inclusief moslims.

Vreemd aangezien je het over moslimmisdaden hebt en de Quran te vergelijken weet met Mein Kampf. Bespeur ik hier weer onconsistentie of is het gewoon hypocrisie (of zoals de woordenboek het uitlegt "schijnheiligheid", "huichelachtig")
Nogmaals, lees mijn teksten eens goed!!

Salaam Aleikum,

Malcolm X

Terug naar boven
Malcolm X Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 02 november 2004
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 992
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Malcolm X Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 20 september 2005 om 13:38
Salaam Aleikum,

In eerste instantie geplaatst door pietjepuk

Als ik het goed begrijp is nu het excuus dat de sharia niet volledig is ingevoerd. Nogal dubieuze opvatting.Ligt het nu aan het gegeven dat de sharia niet volledig is ingevoerd.Regimes die de koran als basis van hun maatschappij hanteren.

Dat zeg jij ;) Saddam deed dit zeker ook terwijl hij met een wijntje in zijn hand bevelen zat uit te delen.... Of Mubarak bv, die het lichtende voorbeeld is van een niet islamitische dictator ;) Maar slim om hun als moslims te bestempelen, heb jij minder uit te leggen..


Maar de Koran is een boek, theorie. Jij gaat voorbij aan de natuur van de mens. De edele Quran is geen theorie, het is het woord van Allah swt.Het blijft een boek.

Waar zeg ik dat het geen Boek is? De Quran is Het Boek ;) Misschien moet je eens doen wat je in je vorige reactie continue probeert duidelijk te maken om mijn vragen en stellingen te ontwijken ;)


Je kunt me niet betrappen op het�gegeven dat ik de islam beschuldig. Ik beschuldig konsekwent de mensheid, inclusief de moslims. Dat mensen fouten maken is inderdaad niet te wijten aan de koran. Goh, waarom zou ik toch denken dat jij na al je posts de islam beschuldigd van misdaden.....     

Als iemand blind is voor moslimmisdaden ben jij het. Jij gilt en schreeut alleen over de fouten van het Westen. Het is jou totaal vreemd de hand in eigen boezem te steken. Waarom zou hij de hand in eigen boezem steken als hij burger is van dit land? Nu is jijuu opeens weer nederlkander? Hij geeft alleen maar af op het vrije westen. Hij veracht de westerse manier van leven. Hij voelt zich in de eerste en laatste plaats moslim, beslist geen nederlander

Allereerst is het gelukkig niet aan jouw om te bepalen wie nederlander mag zijn en wie niet. Volgens mij is het geen misdaad om af te geven op het 'vrije' westen.
En verder kunnen moslims dus in feite geen nederlander zijn indien zij hun geloof voorop stellen?
Ik herriner me nog de vraag die er vroeger aan joden gesteld werd: Ben je een jood of nederlander? Jij stelt in feite hier moslims voor dezelfde keuze aangezien je nooit zult begrijpen dat mensen met een religie dit nooit hebben en nooit als probleem zullen ervaren. En daarmee bedoel ik dus het nederlander zijn en het moslim zijn. Ik ben eerder van mening dat mensen zoals jij geen nederlander zijn, want wat is er meer onhollands dan te bepalen wie nederlander is en wie niet?



Een misdaad is niet gebonden aan ethniciteit of religie, zodra je dat geloofd of begint te denken ben je in feite niet beter dan de nationaal socialisten die op eenzelfde wijze over joodse misdaden dachten ;).
Ik stel nergens dat misdaad gebonden is aan etniciteit. Dat is jouw vreemde conclusie die nergens op gebaseerd is.

Vreemd dat je het continue hebt over aanslagen op burgers door misdadigers (Irak) en dit aan moslims wijdt....
Dat is het verschil, ik zie mensen die burgerdoelen voor ogen hebben als misdadigers. Jij ziet ze primair als moslims. Terwijl dit in feite onmogelijk is.



Wie zegt dat het midden oosten te vergelijken is met het westen? Het westen pretendeert een vrije democratie te zijn, waar elk mens gelijk is en dezelfde rechten heeft. Het midden oosten zit vol met landen dat geregeerd wordt door gewetenloze dictators en waarbij het volk veel minder rechten geniet. En wat doen jullie hieraan?�Er wordt hier�vaak gebralt�dat de amerikanan en de israeliers dood moeten. Dat noem ik pas stupiditeit. Het enige wat ik aangeef is de hypocrsie van een aantal moslims op deze site.

Wat moet ik er aan doen? Volgens mij woon ik hier in Nederland, of ben ik op eens geen nederlander meer als er zoiets gebeurd?. Wat doe jij eraan? Dat er hier "gebralt" wordt over jouw geliefde Israel en Amerika doet niets aan het feit dat men ook van dictators in het midden oost walgt. Dat jij hier van uit gaat, zegt denk ik iets over je blindheid voor onrecht, want zowel israel, amerika als elke arabische land in het midden oosten zijn misdadig bezig. Maar aangezien momenteel Israel en de VS de meeste moslimslachtoffers maken is het nogal begrijpelijk dat er dan ook voornamelijk over deze 2 landen wordt gesproken. Kritiek op de ene land zegt niets over kritiek op een andere land. Maar voor jouw blijkbaar wel...


Het communisme was in theorie ook geweldig.( 20.000.000 doden onder Stalin)�Het rode boekje van Mao Tse Toeng ook. ( 30.000.000 doden onder de culturele revoltie) Mein Kampf van Hitler, 35.000.000 doden.

Je probeert me woorden in de mond te leggen die ik niet gezegd heb. Maar, ik zal nogmaals uitleggen wat ik bedoel. Zou fijn zijn dat je dat onthoud.



Zie je eigen tekst ;) Ik snap het doel niet van je bovenstaande tekst als je het op eens over de Quran gaat hebben (indien je het niet zo bedoeld had)....




Salaam Aleikum,

Malcolm X
Terug naar boven
dnijholt Bekijk dropdown
Newbie
Newbie


Lid geworden: 01 oktober 2005
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 71
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote dnijholt Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 01 oktober 2005 om 18:00
In eerste instantie geplaatst door mujaheed_ila

salamoe alaikoem warahamatoe allahie wabarakatoe broeders en zusters uit de islam,

maschallah echt mooi!!! De shariha is de enige wet die niet zal falen. De democratie zal falen net als het communisme..het is de tijd, die de ongelovigen zal leren en de moslims die er nog over twijfelen.

P.S: Broeders en zusters, is het haram om te stemmen in een regerinsvorm anders dan de shariha zoals in Nederland?

Er is geen god dan allah swt en zijn profeet is mohammed vzmh..

salamoe alaikoem warahmatoe allahi wabarakatoe

 

Goh als deze opvatting heb t vindt je het waarschijnlijk ook niet erg dat het westen (amerikanen) even orde brengt in Irak en de rest van het midden oosten... Dus ben benieuwd ... maar ja dat zal in jou ogen wel onrechtmatig zijn natuurlijk. Terwijl je imperialsme predikt om in een niet moslimland de Shariha in te voeren. Zeker bevreind met Bush...

Terug naar boven
dnijholt Bekijk dropdown
Newbie
Newbie


Lid geworden: 01 oktober 2005
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 71
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote dnijholt Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 01 oktober 2005 om 18:13

MalcomX meet met 2 maten zit zich achter het feit te verschuilen dat de daders van aanslagen en moorden geen moslims genoemd mogen worden want het zijn misdadigers, maar roept wel dat Amerika en Israel moslims dood ?. begrijp zijn redenatie niet hierin. Want daarin roept hij wel de Islam in op en als het andersom gebeurd mag je het niet zeggen. aardig taktiek en hypocriet maar dat maak ik in de praktijk mee.....

 

O ja begrijp het nu Amerika en Isreal doden omdat het moslims zijn........en die misdadigers niet

Terug naar boven
 Post Reply Post Reply Pagina  <12

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdown



Deze pagina is gemaakt in 0.094 seconden.