Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Thuisnaaisters gezocht!

 Post Reply Post Reply
Schrijver
Muslima.biz Bekijk dropdown
Newbie
Newbie
Avatar

Lid geworden: 17 juni 2009
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 2
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Muslima.biz Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: Thuisnaaisters gezocht!
    Geplaatst op: 18 juni 2009 om 11:26
Salaam aleikoum wa rachmatouAllah wa barakatouh,

Elhamdoelilah rabbi lalamien.

Zal even kort uitleggen wat de bedoeling is... Ik ben Zayneb van Muslima.biz, wij ontwerpen en produceren bedekkende kleding voor en door onze zusters.

Nu komt het geregeld voor dat zuster aanvragen doen en hun kleding toch eigenlijk het liefst door een zuster bij hen in de buurt laten maken.

Als islamitische onderneming is ons uitgangspunt dat Allah subhana wa ta'allah alles zo geschapen heeft dat er genoeg is voor iedereen. Aan ons om het te delen. Zo ook het concept om je broeder of zuster toe te wensen wat je voor jezelf wenst, zijn voor ons geen lege woorden, maar inshaAllah dagelijkse praktijk.

Met inmiddels 1,5 miljoen moslims in Nederland moet er voor ons allemaal een boterham te verdienen zijn! Ons uitgangspunt is samenwerking, elkaar ondersteunen, motiveren en met Allah subhana wa ta'allahs hulp bijdragen aan een sterke, gezonde en inshaAllah rechtvaardige ummah.

Waarom zoeken we thuisnaaisters, we hebben inmiddels een uitgebreide database van zusters die regelmatig gemaild worden, een druk bezochte website en flinke naamsbekendheid. Vaak komt het voor dat zusters zelf stof hebben, en kleding op maat willen laten maken, omdat ze erg, lang, kort, breed, dun zijn... welke reden dan ook. Stof heen weer sturen, maakt het vaak een kostbare aangelegenheid en goed maten opnemen is ook een uitdaging op afstand... hahaha. Graag bouwen we een netwerk op dat we zusters kunnen doorverwijzen naar een zuster bij haar in de buurt. Inmiddels hebben we (inter)nationaal
een aardig netwerk. Toch, stagfarAllah, komt het nog geregeld voor dat we een zuster niet kunnen helpen omdat we net bij haar in de buurt niemand weten.

Mocht je inshaAllah willen dat wij zusters aan jouw doorverwijzen, mail ons dat je naam vestigingsplaats en contact gegevens aan info@muslima.biz. We kunnen niets beloven, maar zullen zusters uit jouw omgeving die aanvragen doen, graag aan je doorverwijzen. InshaAllah mag dit netwerk zo uitgroeien dat we opd e nduur ook gezamenlijk bijvoorbeeld goedkoop fournituren en overige materialen of gereedschappen in kunnen kopen

Ons uitgangspunt, dat als we zelf een zuster niet kunnen helpen we in elk geval een goede daad doen door haar door te verwijzen aan een andere zuster, lijkt ons de beste weg om Allah subhana wa ta'allah zegen voor ons initiatief en genade voor onze tekort komen te mogen ontvangen.

Dat Allah subhana wa ta'allah ons mag bijstaan! Amien.

wa aleikoum salaam,

Zayneb

Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdownDeze pagina is gemaakt in 0.109 seconden.