Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Hulp gevraagd voor Sabilillah

 Post Reply Post Reply
Schrijver
Oum Jandal Bekijk dropdown
Newbie
Newbie
Avatar

Lid geworden: 21 april 2013
Locatie: Amsterdam
Online status: Offline
Berichten: 1
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Oum Jandal Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: Hulp gevraagd voor Sabilillah
    Geplaatst op: 21 april 2013 om 20:38

Assalaamoe Alaikoem broeders en zusters,

Via deze weg vraag ik onze broeders en zusters in islam om hulp voor Sabilliallah ,

Omtrent : Eetcafe El Jawhara gelegen aan de Vleutenseweg 95 in Utrecht

Eetcafe El Jawhara is een theehuis waar alleen thee wordt gedronken , gerookt , gekaart en gegokt wordt. dit is dus 7aram in ons dien waardoor Allah Subhannahoe wata3ala geen Baraka brengt in de inkomsten en in de hele onderneming. Hierdoor verkeert de onderneming in hoge schulden en is de onderneming niet rendabel voor de doelgroepen die het aantrekt en is er geen budget om te veranderen. 
Er is vele malen getracht de onderneming te verkopen maar dat heeft niet gebaat. 
De onderneming is voor velen een plek waar je niet moet gaan omdat er wordt gerookt , gespeeld en gegokt. De onderneming trekt geen mensen aan! 
Gevolg : een zaak zonder klanten , zonder inkomsten , zonder aantrekkingskracht en met een slechte reputatie.

Ik roep alle broeders en zusters in Islam om de eigenaar van Eetcafe El Jawhara die het licht en het goede pad van Allah swt heeft ingezien en heeft gevolgd Inna Allaha Ghafoeroen Ra7eem , te helpen met het veranderen van deze zaak in een inshallah goede zaak met Elabaraka van Allah Soubhannahoe wata3ala en dat deze zaak wordt gezegend met een goede start en met goede mensen Inshallah!

Gevraagd wordt : Loungebanken die gratis afgehaald kunnen worden op marktplaats zodat deze worden opgeknapt , tevens moeten de muren worden geschilderd , ( de eigenaar staat er alleen voor en niemand die hem kan helpen! ) Nieuwe naam voor de zaak , Raambekleding , tafelbekledingen , stoelbekledingen etc.
Nieuw materiaal kost veel geld en is niet haalbaar , er is meerdere keren gevraagd om een geldlening voor inverstering maar dat heeft niet geholpen. 

De eigenaar weet de weg niet meer te vinden en staat er alleen voor , hierdoor is hij erg overspannen geraakt , en heel zwak en ziek geworden. Deze veranderingen hebben een deadline tot 10 mei 2013 .

Laten we hart voor elkaar hebben en laten we deze onderneming redden , en in plaats van een theehuis met slechte reputatie een horecaonderneming met een gezegende nette reputatie inshallah!

U kunt contact opnemen op telefoonnummer : 0687154500 

Jazaakoem Allahoe Gairan ,

Wassalaam .

Wassalaam , Oum Jandal
Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdown



Deze pagina is gemaakt in 0.094 seconden.