Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

’Brown trekt snel alle Britten terug uit

 Post Reply Post Reply
Schrijver
Abdul-Khaliq Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 07 november 2006
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 786
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Abdul-Khaliq Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: ’Brown trekt snel alle Britten terug uit
    Geplaatst op: 20 mei 2007 om 09:46
LONDEN - De aankomende premier van Groot-Brittannië Gordon Brown zal in de eerste honderd dagen van zijn bewind de terugtrekking van alle Britse troepen uit Irak bekendmaken. De Amerikaanse president George Bush zou al op de hoogte gesteld zijn van de ommezwaai in het Britse beleid, meldde The Sunday Telegraph.

REUTERS

Groot-Brittannië is de belangrijkste bondgenoot van de Verenigde Staten in Irak. De verwachting is dat Brown het Amerikaanse beleid in Irak niet langer kritiekloos zal steunen. De huidige premier Tony Blair heeft veel van zijn populariteit ingeboet door de Amerikaanse president Bush kritiekloos te volgen in de oorlog.

 

Goed dat ze vertrekken, het is alleen een paar jaar te laat. Hopelijk laten ze wel een zak geld achter dat ervoor kan zorgen om de puinhopen te herstellen die ze hebben aangericht. 

Mooie woorden maken nog geen goede daden!
Terug naar boven
DruideHerne Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 24 juni 2005
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 834
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote DruideHerne Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 21 mei 2007 om 10:32

ik vrees dat ze eerder een rekening zullen overhandigen. Voor de geleverde diensten.

 

Terug naar boven
Khabir Bekijk dropdown
Groupie
Groupie
Avatar

Lid geworden: 19 maart 2006
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 446
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Khabir Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 21 mei 2007 om 17:28

assalaam broeder Abdul-Khaliq,

BAGDAD (ANP) - Irak gaat voor meer dan 1,5 miljard dollar (1,1 miljard euro) nieuw wapentuig aanschaffen, waaronder Amerikaanse geweren en helikopters. De defensiebegroting stijgt met 26 procent naar 3 miljard euro.

bron:home

de (United Satanic Army) maakt alleen winst met oorlogen ,waar dan ook, ze zijn werelds grootste wapenleveransiers. verlies van levens zelfs hun eigen soldaten is ook een winst, zo ruimen ze de straartjongens uit arme buurten op.

5. Hij zei: "O, mijn zoon, verhaal uw broeders uw droom niet, anders zullen zij plannen tegen u smeden, want Satan is een openlijke vijand der mensen."
Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdownDeze pagina is gemaakt in 0.172 seconden.