Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

ergere dingen in het leven

 Post Reply Post Reply
Schrijver
Imaan Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 05 oktober 2003
Online status: Offline
Berichten: 959
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Imaan Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: ergere dingen in het leven
    Geplaatst op: 31 augustus 2004 om 14:30
Er zijn ergere dingen dan het 'afscheid' van Rahima........
Elke minuut 190 vrouwen ongewenst zwanger
LONDEN - Elke minuut raken in de wereld 190 vrouwen ongewenst zwanger. Elke minuut sterft er ook een vrouw aan de complicaties van haar zwangerschap of tijdens de geboorte van haar kind. Dat staat in een dinsdag verschenen verklaring van een internationale conferentie in Londen over de groei van de wereldbevolking.

De bijeenkomst van zevenhonderd vertegenwoordigers van 109 landen en organisaties poogt een balans op te maken van de tien jaren die volgden op de grote VN-conferentie in Cairo over de groei van de wereldbevolking. Tijdens die bijeenkomst werd een actieplan aangenomen dat betrokken landen opriep meer te doen aan geboortebeperking en aan het verbeteren van de rechten van vrouwen.

Een positieve balans is er overigens niet, aldus de conferentiegangers in Londen. De beschikbaarheid van voorbehoedsmiddelen in vooral de armere landen is weliswaar toegenomen, maar nog volstrekt onvoldoende. Het aantal zwangere minderjarigen in de wereld is bovendien nog net zo hoog als in 1994. De medische verzorging van zwangere vrouwen is daarenboven slechts in een handjevol landen echt verbeterd.

Wees blij met wat je hebt en loop niet zo te zeuren, want er zijn altijd wel gevallen die erger zijn!!!

Wees eerlijk en rechtvaardig!
Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdown



Deze pagina is gemaakt in 0.063 seconden.