Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Twee vandaag

 Post Reply Post Reply
Schrijver
Umm Umarah Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 24 oktober 2003
Locatie: Netherlands
Online status: Offline
Berichten: 704
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Umm Umarah Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: Twee vandaag
    Geplaatst op: 15 januari 2006 om 05:11

Asalaam alaikoum,

Amateurisme van TweeVandaag

Het is ronduit beschamend om te zien hoe sommige actualiteitenpragramma�s zoals TweeVandaag immoreel en journalistiek onwaardig te werk gaan. Zo kregen twee van hun reporters, Fannie Tijmstra en Simone Timmer, de kans om mee te draaien tijdens een driedaagse conferentie die in Moskee As-Soennah gehouden werd in het kader van de huidige problematiek waar de moslimjongeren mee te kampen hebben, maar jammer genoeg hebben zij het in hun gestelde vertrouwen beschaamd. In plaats van een gedegen stuk samen te stellen waarin duidelijk het doel, het verloop en de inhoud van deze conferentie wordt weergegeven, hebben zij gekozen voor eindeloos gepruttel over Mohammed B en Samir A, ongegronde en onberedeneerde aantijgingen, het verder zwart maken van Moskee As-Soennah en het krenken van de daar actieve mensen die hun deuren voor hen wijd open hebben gezet en hun best deden openheid van zaken te geven. Concluderend kan worden gesteld dat deze reportage van TweeVandaag slechts het product is van een hoge 'sensatiezucht en amorele verkoopdrang'.  

Toch hebben wij, als moslims, het vertrouwen in de media nog niet helemaal opgezegd, want er zijn nog altijd integere verslaggevers die hun werk serieus nemen en objectief en onbevooroordeeld de moslims behandelen zoals Patrick Pouw van het Algemeen Dagblad die dezelfde conferentie heeft bijgewoond en een artikel daarover heeft geschreven waar de seriositeit en vakmanschap van afstraalt.

Uitzendig twee vandaag betreft conferentie in de assoenah moskee.

http://www.tweevandaag.nl/call.php?module=PX_Video&func= get&vid=19683&vtype=rwb&startvideo

Wa salaam alaikoum.

Beschrijving van het paradijs! http://www.freewebs.com/islamiway/beschrijving.htm
Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdown



Deze pagina is gemaakt in 0.078 seconden.