Druk de pagina | Sluit venster

18 en getrouwd?

Gedrukt van: Islaam.nl Forum
Categorie: Islaam in Nederland
Forum naam: Relaties in De Islaam
Forum beschrijving: Hoe zit het met de relaties tussen de twee geslachten in Islaam
URL: http://www.islaam.nl/forum/forum_posts.asp?TID=6781
Gedrukt op: 29 april 2024 om 01:01


Onderwerp: 18 en getrouwd?
Geplaatst door: LoesEvers
Onderwerp: 18 en getrouwd?
Geplaatst op: 29 mei 2006 om 04:29
Hi allemaal!

Met spoed ben ik op zoek naar iemand die voor of op zijn/haar 18e getrouwd is. Het is voor een groot interview in het nieuwe jongerenmagazine Spam. Het interview kan zowel telefonisch als persoonlijk gebeuren en indien gewenst is anonimiteit gegarandeerd. Dus ben of ken jij iemand, mail me dan! Ook voor meer vragen omtrent bijvoorbeeld fotografie, anonimiteit etc kun je me mailen. Alvast bedankt!

Groet!
Loes Evers
Spam Reporter
mailto:[email protected] - [email protected]
http://www.spam-online.nl/ - www.spam-online.nl



Antwoorden:
Geplaatst door: nak4life
Geplaatst op: 29 mei 2006 om 06:08
Ik vraag mijn broeders en zusters hier niet op in te gaan. Dit is een fitnah site. We weten hoe de kuffar onze woorden verdraaien!!!


Geplaatst door: LoesEvers
Geplaatst op: 29 mei 2006 om 06:11

Ik begrijp je (terechte) angst hiervoor. Want helaas gebeurt het vaak, dat media woorden van interviewkandidaten verdraaien.

Ik kan je echter verzekeren dat dit niet zal gebeuren, omdat je het stuk krijgt te lezen voor publicatie. Ga je niet akkoord, dan wordt het veranderd of niet geplaatst.



Geplaatst door: 3abd Arra7maan
Geplaatst op: 29 mei 2006 om 06:34

Hallo LoesEvers,

Ik denk niet dat u een reactie met interesse zult ontvangen, omdat uw magazine botst met bepaalde religieuze normen en waarden die over het algemeen worden ondersteund door de bezoekers van dit forum.

Ook, en het is al in de afgelopen dagen hier al besproken; moslims worden de laatste tijd compleet overspoeld door de negatieve pen die in het werk wordt gesteld om ons af te schilderen als een stelletje onmenselijke barbaren die geen vrijheid genieten, omdat wij een andere levensvisie hebben.

Ik denk dat de meesten hier door alle negativiteit en onbetrouwbaarheid van de media, met grote wantrouwen uw oproep lezen. Het wantrouwen wordt zeker niet kleiner als deze afkomstig is van een magazine die het “seks, drugs and rock and roll” in een bepaalde wijze promoot.  

Groeten,




Druk de pagina | Sluit venster