Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Opperrechter VS

 Post Reply Post Reply
Schrijver
Abdul-Khaliq Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 07 november 2006
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 786
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Abdul-Khaliq Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: Opperrechter VS
    Geplaatst op: 05 januari 2007 om 08:51

Asalaam Alaikum,

Het moet niet zotter worden. Deze man moest over dood en leven beslissen. Krijgen we dit ook te horen na de dood van Bush?

Wa Salaam

Opperrechter VS was tien jaar aan de dope
WASHINGTON - De wijlen Amerikaanse opperrechter William Rehnquist is de eerste tien jaar dat hij deel uitmaakte van het hoogste Amerikaanse rechtscollege zwaar verslaafd geweest aan slaappillen. Toen hij probeerde te stoppen, kreeg hij waanvoorstellingen en trachtte hij in zijn pyjama te vluchten uit een ziekenhuis, meldde de Washington Post vrijdag. Rehnquist begon volgens recent vrijgegeven FBI-dossiers in 1971 met het slikken van Placidyl na een operatie aan zijn rug. Tien jaar later slikte hij drie maal de normale aanvangsdosis van het middel. Normaliter wordt het middel niet langer dan een week gegeven omdat het verslavend werkt. Hallucinaties en tijdelijk geheugenverlies kunnen horen bij de ontwenningsverschijnselen. De opperrechter schopte het in 1986 tot voorzitter van het Hooggerechtshof. Hij overleed in september 2005. De FBI-dossiers mochten pas na zijn dood worden vrijgegeven.
Bron: de telegraaf

 

Mooie woorden maken nog geen goede daden!
Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdown



Deze pagina is gemaakt in 0.078 seconden.