Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Wanhoop = zelfmoord

 Post Reply Post Reply
Schrijver
Imaan Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 05 oktober 2003
Online status: Offline
Berichten: 959
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Imaan Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: Wanhoop = zelfmoord
    Geplaatst op: 21 januari 2005 om 17:06

Dat komt ervan als je wanhoopt!

vr 21 jan 2005, 21:58

Vrouw ontwaakt uit coma na zelfmoord echtgenoot
ROME - Een Italiaanse man heeft zelfmoord gepleegd uit wanhoop omdat zijn echtgenote in coma lag. Enkele uren laten ontwaakte de vrouw. Dat heeft het persbureau Ansa gemeld op basis van de lokale krant Il Mattino di Padova van vrijdag.

De tragedie speelde zich enkele dagen geleden af in de noordoostelijke stad Padua. De 71-jarige man en zijn vrouw van 67 hadden daar hun hele leven gewoond en hadden geen kinderen.

In september was de vrouw in coma geraakt na een beroerte. Haar man had maanden aan de rand van haar bed doorgebracht voordat hij de situatie niet meer aankon en zichzelf in de garage van hun huis van het leven beroofde. Enkele uren later kwam de vrouw bij uit haar coma, omgeven door naaste familieleden, maar haar man was daar niet bij.

Wees eerlijk en rechtvaardig!
Terug naar boven
elroyal Bekijk dropdown
Groupie
Groupie


Lid geworden: 20 december 2004
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 125
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote elroyal Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Geplaatst op: 21 januari 2005 om 20:46
Er zijn mensen geweest die na jaren in coma weer bijkwamen. Dan zijn een paar maanden niet eens zo lang. Jammer dat die man geen geduld meer had..
Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdown



Deze pagina is gemaakt in 0.078 seconden.