Islaam.nl

Islaam.nl Forum

  FAQ FAQ  Doorzoek dit Forum   Kalender   Registreren Registreren  Inloggen Inloggen

Die ellendige vluchtelingen weer!

 Post Reply Post Reply
Schrijver
Abdul-Khaliq Bekijk dropdown
Senior Member
Senior Member


Lid geworden: 07 november 2006
Locatie: Nederland
Online status: Offline
Berichten: 786
Plaatsingsopties Plaatsingsopties   Quote Abdul-Khaliq Quote  Post ReplyReageer Directe link naar dit bericht Onderwerp: Die ellendige vluchtelingen weer!
    Geplaatst op: 14 januari 2007 om 15:36
Asalaam Alaikum,

Zullen we ze maar meteen afschieten bij de grens.
Want eerlijk is eerlijk VOL is VOL. Het zijn uiteindelijk toch alleen maar criminelen, dieven en ander vuig volk. Die paar gelovigen die ertussen zitten, tsja dikke pech zullen we maar zeggen.

(ja dit is cynisch bedoeld, ik ben een beetje pissed)

Salaam


Europese Unie waarschuwt voor vluchtelingendrama's
DRESDEN - De Europese Unie waarschuwt voor nieuwe vluchtelingendrama's aan de Europese kusten. Voor een betere controle van de buitengrenzen moeten de lidstaten tot april voldoende helikopters, vliegtuigen, schepen en andere middelen beschikbaar stellen. Daarmee kan het Europees agentschap voor gemeenschappelijke grensbescherming Frontex worden versterkt.

AP

Foto: AP
Dat stelde Europees commissaris voor Justitie Franco Frattini zondag in het Oost-Duitse Dresden, aan het begin van een informele bijeenkomst van de Europese ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken. Volgens Frattini moet eind maart alles klaar staan om goed voorbereid te zijn op de verwachte toevloed vanaf april/mei. De oproep van Frontex aan de 27 EU-lidstaten voor bijstand gaat de komende vijf dagen de deur uit, kondigde Frattini aan.
Mooie woorden maken nog geen goede daden!
Terug naar boven
 Post Reply Post Reply

Spring naar forum Forum rechten Bekijk dropdown



Deze pagina is gemaakt in 0.078 seconden.